search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:34
MENU CLOSE

Ο Τομ Κρουζ «έκλεισε» τα 61: Το γιόρτασε με πυροτεχνήματα, σέλφι και αυτόγραφα στο Σίδνεϊ

04.07.2023 22:00
tom
AP

Γενέθλια είχε χθες (03.07.2023) ο Τομ Κρουζ και γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του στο Σίδνεϊ, σε μια ακόμη μια πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για την πρεμιέρα του νέου Mission: Impossible στο Σίδνεϊ αποθεώσε τον Τομ Κρούζ. Αλλά και ο ίδιος ο σταρ φρόντισε να τους αποζημιώσει.

Ο Tom Cruise, ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι, έφτασε δύο ώρες νωρίτερα από την πρεμιέρα, αφιερώνοντας χρόνο στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με τον κόσμο, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και αφίσες, ενώ πόζαρε για πολλές selfies.

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο κόκκινο χαλί πριν ακολουθήσει ένα σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό του Ντάρλινγκ Χάρμπορ.

«Ήταν υπέροχο να περάσω τα γενέθλιά μου με τους θαυμαστές μου σήμερα. Ευχαριστώ που ήρθατε στην πρεμιέρα!», έγραψε ο Τομ Κρουζ στη λεζάντα της ανάρτησής του στο instagram.

Πάνω τη σκηνή του ICC Sydney, o σκηνοθέτης Christopher McQuarrie του ετοίμασε μία καταπληκτική τούρτα-έκπληξη εμπνευσμένη από την ταινία, με τον διάσημο πρωταγωνιστή να σβήνει ένα κεράκι έχοντας στο πλάι του τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Το «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες της Αυστραλίας στις 8 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Adele: Η «απειλή» της σε συναυλία – «Αν μου πετάξετε τίποτα θα σας σκοτώσω»

Τρελάθηκε με την έλευση του Μέσι στο Μαϊάμι ο «The Rock»

Μπιμπίλας για πουκάμισο με παπαγάλους: «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο, αν υπήρχε, δεν θα ερχόμουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:32