search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Τζώρτζια Κεφαλά για Σπαρτιάτες: Αντιπροσωπεύουν κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά (video)

04.07.2023 14:18
tzortzia_kefala_new

Αρνητική εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις της νέας βουλεύτριας της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζιας Κεφαλά, σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα των Σπαρτιατών.

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά. Δεν συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις τους, μπορώ να πω ότι διαφωνώ με τις περισσότερες», δήλωσε αρχικά.

«Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με τον διάλογο και την συζήτηση. Δεν θεωρώ δόκιμες τις μεθόδους τους», πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν νομίζω ότι θα αλλάξω dress code»

Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για την κουβέντα που έχει ανοίξει γύρω από το ντύσιμό της, την ημέρα ορκωμοσίας στην Βουλή.

«Για να αλλάξω dress code πρέπει να μου ζητηθεί 100 φορές, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα αλλάξω…. Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Νομίζω το να μπουν άνθρωποι που είναι, με όλον τον σεβασμό, αυτό που είναι, είναι ο αληθινός τους εαυτός, έχει να κάνει και με την έλλειψη υποκρισίας, η οποία πρέπει να φύγει και από την κοινωνία και από την Βουλή. Ωραίοι οι θεσμοί, ωραίος ο σεβασμός, αλλά ο τρόπος που εγώ δείχνω τον σεβασμό μου και ο τρόπος που δείχνει ένας άλλος συνάδελφος τον σεβασμό του, δεν μπορεί να σχολιαστεί», σημείωσε.

Τέλος, σχετικά με την κίνηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με την καρδούλα, η Τζώρτζια Κεφαλά σχολίασε ότι είναι «η πιο υπέροχη κίνηση που μπορούσε να κάνει, διότι η κατανόηση και η ενσυναίσθηση είναι που λείπουν από τους ανθρώπους και από την Βουλή».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη για το Μάτι – Ρένα Δούρου: «Παραιτούμαι της βουλευτικής μου ασυλίας»

Νικήτας Κακλαμάνης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από το προεδρείο της Βουλής μετά από 8 χρόνια

ΠΑΣΟΚ: Ο Σκανδαλίδης συντονιστής της επιτροπής για τις Αυτοδιοικητικές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:23