search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:49
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να ακούει πιο προσεκτικά»

08.07.2023 23:20
PASOK-NEW

Τη δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι «καλό θα είναι ο πρωθυπουργός να ακούει πιο προσεκτικά τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ώστε να μην εκτίθεται».

Επαναλαμβάνει τη θέση του ότι η δεξαμενή των 150.000 κοινωνικών κατοικιών θα προκύψει από νεόδμητες κατοικίες, που θα κατασκευαστούν με κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης και επίσης πώς τη δεξαμενή θα συμπληρώσουν ιδιωτικές κατοικίες, που θα διαθέσουν προς ενοικίαση οι ιδιοκτήτες τους αξιοποιώντας φορολογικά και άλλα κίνητρα.

«Αντί ο κ. Μητσοτάκης να αστειεύεται για το κόστος του τετραγωνικού μέτρου, στο προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ας αναζητήσει την τεχνογνωσία από τους ομολόγους του της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Αυστρίας.

Ίσως του φανεί χρήσιμη, καθώς η κυβέρνησή του ενέταξε μόλις 100 κατοικίες στο Ταμείο Ανάκαμψης ενώ η Πορτογαλία 26.000, η Ιταλία 10.000 και η Ισπανία 20.000 κατοικίες,» σημειώνεται στην ανακοίνωση του.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: «Ναι» στη διάταξη για την ψήφο των αποδήμων

Χατζηδάκης: «Αύξηση 70 ευρώ μηνιαίως για κάθε δημόσιο υπάλληλο»

Βορίδης σε Στίγκα: Περάσαμε από τον Κασιδιάρη στον Χάμπερμας έτσι γρήγορα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:48