search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:04
MENU CLOSE

BBC: Σκάνδαλο με παρουσιαστή – χρημάτιζε ανήλικους για «ροζ» φωτογραφίες

09.07.2023 15:32
BBC

Σάλος έχει προκληθεί στα βρετανικά ΜΜΕ μετά από αποκάλυψη της εφημερίδας The Sun για παρουσιαστή του BBC, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε ένα έφηβο άτομο για φωτογραφικό υλικό σεξουαλικού περιεχομένου.

Η κατηγορία αφορά έναν αρκετά διάσημο παρουσιαστή του BBC, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί, ωστόσο φέρεται να πλήρωσε το έφηβο άτομο πολλές δεκάδες ευρώ για να του αποσπάσει γυμνές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη μητέρα του έφηβου ατόμου (δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι), τα χρήματα που έστειλε ο παρουσιαστής στο παιδί της, εκείνο τα χρησιμοποίησε για να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες και με την πάροδο του χρόνου τελικά εθίστηκε.

Η μητέρα του φερόμενου ως θύματος υποστηρίζει πως η οικογένεια διαμαρτυρήθηκε στο BBC στις 19 Μαΐου, ωστόσο ο παρουσιαστής δεν φάνηκε να πτοήθηκε καθώς αμέσως μετά εθεάθη να γλεντάει καλεσμένος σε πάρτι.

Ο παρουσιαστής φέρεται να έχει αποσυρθεί από τον τηλεοπτικό αέρα εν αναμονή έρευνας αν και το BBC δεν έχει δώσει ξεκάθαρες πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε μετά την καταγγελία.

Την ίδια ώρα, το βρετανικό υπουργείο Πολιτισμού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Αθλητισμού χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της οικογένειας «βαθιά ανησυχητικούς».

Διαβάστε επίσης:

Επιχείρηση Vizardlike: NCA και Guardia Civil κατάσχεσαν 703 όπλα στη Βρετανία – 74 συλλήψεις

«Εμπάργκο» Κιμ Γιονγκ Ουν στο «σ’ αγαπώ» – Αντιμέτωποι και με εκτέλεση οι παραβάτες

Ζήτησε «συγγνώμη» ο δήμαρχος Σμύρνης για το πάρτυ σε ιστορικό ναό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:56