search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:47
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Συντριβή μικρού αεροσκάφους στο Λος Άντζελες – Νεκροί και οι έξι επιβάτες

09.07.2023 08:36
cesna

Τη ζωή τους έχασαν και οι έξι επιβαίνοντες σε μικρό αεροσκάφος στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, όταν αυτό συνετρίβη κοντά σε ένα αεροδρόμιο της περιοχής το Σάββατο, ανακοίνωσαν οι τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές.

Το αεροσκάφος, ένα επαγγελματικό τζετ Cessna C550, ταξίδευε από το Λας Βέγκας και συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο Φρεντς Βάλεϊ στην κομητεία Ρίβερσαϊντ, περίπου 85 μίλια (137 χλμ.) νότια του Λος Άντζελες, γύρω στις 4:15 π.μ. (τοπική ώρα), ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Οι επιβάτες και ο πιλότος που έχασαν τη ζωή τους ήταν όλοι ενήλικες, δήλωσε ο Έλιοτ Σίμπσον, ερευνητής αεροπορικών ερευνών της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Το ιδιόκτητο αεροπλάνο συνετρίβη 300 μέτρα από τον διάδρομο προσγείωσης του μικρού αεροδρομίου, αφού επιχείρησε να προσγειωθεί, χωρίς οι καιρικές συνθήκες να είναι οι κατάλληλες.

Διαβάστε επίσης:

Οργή Ρωσίας κατά Τουρκίας: «Παραβιάστηκαν όροι συμφωνίας»

Ουκρανία: 494 παιδιά και 9000 άμαχοι νεκροί στις 500 μέρες πολέμου

Επανεμφάνιση Πριγκόζιν: «Θυμηθείτε, δεν πέθαναν τα δικά σας παιδιά»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34