search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:11
MENU CLOSE

Χρήστος Δάντης: Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος για τις επόμενες εκλογές (Video)

13.07.2023 12:21
dantis-new (3)

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Καισαριανής ανακοίνωσε ο Χρήστος Δάντης, γνωστοποιώντας ότι θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο τραγουδιστής επισήμανε ότι η αγάπη του για τον τόπο του ήταν ο κύριος λόγος για την απόφασή του αυτή, υποστηρίζοντας ότι επιθυμεί να ασχοληθεί, κυρίως, με τον πολιτιστικό τομέα.

«Είναι ο τόπος μου, τον αγαπάω παρά πολύ και θέλω να ασχοληθώ ειδικότερα με τα πολιτιστικά θέματα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του Open.

Ερωτηθείς αν θα ήταν θετικός σε κάποια πρόταση για συμμετοχή του σε talent show, ο Χρήστος Δάντης τόνισε ότι δεν απορρίπτει τίποτα που έχει να κάνει με τη δουλειά και το αντικείμενό του, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με το Survivor και τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Μάγγος: Τρία χρόνια από τον θάνατο του – Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα του (photos/video)

Κεφαλονιά: Οριοθετήθηκε η φωτιά στην περιοχή Κατελειός 

Πάτρα: Άγριος καβγάς για μια ξαπλώστρα – Επενέβη μέχρι και η αστυνομία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:06