search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 11:13
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου έξω από βενζινάδικο

14.07.2023 17:13
thessaloniki-new

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/7) ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου έξω από βενζινάδικο στην Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο 45χρονος είναι πατέρας 3 παιδιών, ενώ παραδόθηκε στις Αρχές παρουσία του δικηγόρου του, Θανάση Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 45χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν φίλος με τον 50χρονο που πυροβόλησε και ότι είχαν τσακωθεί άλλες δυο φορές. Εικάζεται ότι ο καβγάς τους αφορούσε οικονομικές διαφορές που είχαν.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) και το οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία.

Σοκαριστικό βίντεο με τη δολοφονία του 50χρονου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο, από τη δολοφονία ενός 51χρονου σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, είδε το φως της δημοσιότητας

Ο 51χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε κοριτσάκι 3,5 ετών – Παραλίγο να πνιγεί ενώ έτρωγε

ΠΑΜΕ: «Μέχρι και η Barbie κατεβαίνει σε απεργία» – To πρωτότυπο κάλεσμα για συμμετοχή στα σωματεία (Video)

«Κλέων»: Ακίνητοι παρά τον καύσωνα οι εύζωνες – Τους σκουπίζουν τον ιδρώτα και τους δίνουν νερό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 11:03