search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:42
MENU CLOSE

ΠΑΜΕ: «Μέχρι και η Barbie κατεβαίνει σε απεργία» – To πρωτότυπο κάλεσμα για συμμετοχή στα σωματεία (Video)

14.07.2023 13:26
barbie new

Πρόκειται για μία ταινία, που αν μη τι άλλο, έχει ξεχωριστή θέση στην ποπ κουλτούρα. Αλλωστε παραπέμπει και σε κλασικό παιδικό παιχνίδι. Πρόκειται για την ταινία «Barbie» με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie. Και ενδεχομένως να επηρεάζει αρκετό κόσμο.

Τα παραπάνω μάλλον σκέφτηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, και αποφάσισαν σε… ανάρτησή τους να «χρησιμοποιήσουν» την ταινία προκειμένου να απευθύνουν κάλεσμα στους εργαζόμενους να ενταχθούν σε σωματεία.

Ετσι, το ΠΑΜΕ. χρησιμοποίησε της δηλώσεις της Margot Robbie, η οποία στηρίζει τους αγώνες και την απεργία του συνδικάτου των ηθοποιών  του Χόλιγουντ SAG-AFTRA.

Η ηθοποιος η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία , είπε στο Sky News ότι υποστηρίζει απόλυτα την απεργία του SAG-AFTRA.

«Υποστηρίζω πάρα πολύ όλα τα συνδικάτα και είμαι μέλος του SAG, οπότε, φυσικά, θα σταθώ δίπλα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αυτό τον τρόπο στηρίζει την απεργία των ηθοποιών και απευθύνει κάλεσμα σε κάθε εργαζόμενο να ενταχθεί στα συνδικάτα και στα σωματεία.

«Μέχρι και η Barbie είναι έτοιμη να κατέβει σε απεργία. Αλληλεγγύη στην απεργία των σεναριογράφων. Έρχεται απεργία των ηθοποιών. Γιατί δεν έχετε γίνει μέλος της Ένωσής σας;», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης

«Σπαρτιάτες»: Παρέμβαση αγνώστων με αντιφασιστικά συνθήματα στα γραφεία τους στο Παλαιό Φάληρο (photos)

Χαλκιδική: Συγκλονίζει η μητέρα της 16χρονης – «Το κορίτσι μου ήταν ένας άγγελος και χάθηκε – Το ασθενοφόρο άργησε 45 λεπτά»

Λαγουβάρδος και Καλλιάνος για καύσωνα «Κλέων»: Πόσο θα κρατήσει – Πού θα είναι πιο ισχυρός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:42