search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:13
MENU CLOSE

UFO: Τελεσίγραφο Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών στο Πεντάγωνο να προβεί σε… «αποκαλύψεις»

14.07.2023 23:34
ufos pentagono 99- new

Δυνάμεις ενώνουν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές προκειμένου να πιέσουν το αμερικανικό Πεντάγωνο να αποκαλύψει τα πάντα για τα UFO τις επόμενες 300 ημέρες.

Το τελεσίγραφο έχει σκοπό να εξαναγκάσει τον μαζικό αποχαρακτηρισμό άκρως απόρρητων αρχείων για τα ΑΤΙΑ της κυβέρνησης των ΗΠΑ απαιτώντας μάλιστα αποτελέσματα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Ο ηγέτης της πλειοψηφίας στη Γερουσία Τσακ Σούμερ (Δημοκρατικοί) ασκεί πιέσεις για να αποχαρακτηριστούν έγγραφα σχετικά με τα φαινόμενα ΑΤΙΑ.

Η τροπολογία δίνει στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες προθεσμία 300 ημερών για να παραδώσουν τα αρχεία τους για τα ΑΤΙΑ.

Η επιτροπή για τα UFO θα διαμορφωθεί στο πρότυπο αυτής του 1992 που αφορούσε την εξέταση των αρχείων για τη δολοφονία του προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι το 1963.

«Θα έχουμε τώρα μια διαδικασία μέσω της οποίας θα αποχαρακτηρίσουμε αυτό το υλικό», είπε μια εκπρόσωπος του γερουσιαστή Σούμερ. Η πρόταση της Γερουσίας είναι πολύ πιθανό να τύχει δικομματικής υποστήριξης και στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η είδηση έρχεται μετά την δημόσια μαρτυρία του πρώην αξιωματούχου των μυστικών υπηρεσιών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, ο οποίος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης. Μίλησε επίσης για «ανακτημένα όντα» και θανάτους που σχετίζονται με ΑΤΙΑ.

Μάλιστα, η μαρτυρία του Γκρους επιβεβαιώθηκε σε απόρρητες ακροάσεις άλλων μαρτύρων που έχουν σχέση με τον αμυντικό τομέα, σύμφωνα με σχόλια που έκανε ο γερουσιαστής Ρούμπιο τον περασμένο μήνα, ο οποίος εξέφρασε ανησυχίες ότι για τα επίμαχα απόρρητα προγράμματα UFO «δεν υπάρχει λογοδοσία σε κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

Σε… εργολάβο της γκάφας αναδεικνύεται ο Μπάιντεν: Έκανε ότι δαγκώνει κοριτσάκι, τρόμαξε το παιδί (Video)

Νέα Υόρκη: Συνελήφθη serial killer – Φέρεται να σκότωσε 11 άτομα

Φραν Ντρέσερ: Πύρινος λόγος από την «Νταντά Αμέσου Δράσεως» κατά του Χόλιγουντ για την απεργία των ηθοποιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58