search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:26
MENU CLOSE

Πάτρα: «Μανούλα μου, σε σκότωσε», φώναζε το παιδί της – Σε κρίσιμη κατάσταση η 25χρονη

16.07.2023 11:20
peripoliko
φωτογραφία αρχείου

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της, τα ξημερώματα της Κυριακής, μπροστά στο παιδί της, στην Πάτρα.

Νεότερες πληροφορίες του Tempo24News αναφέρουν πως η 25χρονη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ το πλήρωμα τους ΕΚΑΒ της είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη λόγω των τραυμάτων που δέχθηκε από το μαχαίρι, κυρίως στο λαιμό από τον σύντροφό της, ο οποίος φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το πειρστατικό σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, όταν η γειτονιά στη συμβολή των οδών Μπ. Ρούφου και Σκαγιοπουλείου, σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της 25χρονης: «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού μέσα στο σπίτι που διέμεναν. Στη συνέχεια και ενώ η γυναίκα αιμορραγούσε, κατάφερε να βγει έξω από το σπίτι μαζί με το παιδί και να ζητήσουν βοήθεια.

Το μικρό παιδί φώναζε δυνατά με αποτέλεσμα οι ένοικοι στις γύρω πολυκατοικίες να εντοπίσουν τι έχει συμβεί και να καλέσουν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Ο σύντροφος της 25χρονης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, ενώ εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για ναρκωτικά.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο: Δεν απειλούνται κατοικίες

Daily Telegraph: Διθυραμβικό αφιέρωμα στα ελληνικά νησιά

Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στη Βοιωτία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:25