search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:17
MENU CLOSE

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: Άκομψη και άκαιρη η ανακοίνωση της ΝΔ περί στήριξης Μπακογιάννη για την ΚΕΔΕ

17.07.2023 15:38
konstantelos 776- new

Στους στόχους της νέας θητείας αλλά και στα πεπραγμένα της τωρινής θητείας του αναφέρθηκε ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και εκ νέου υποψήφιος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

«Μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια της θητείας μας κάναμε πολλά από όσα είχαμε ανακοινώσει και αρκετά που δεν είχαμε στο πρόγραμμά μας», τόνισε  μιλώντας Μιλώντας στον 94.0 και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο κ. Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στη δρομολόγηση-δημιουργία ενός Διοικητηρίου, καθώς επίσης και στην κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως παραμένει ο στόχος να έρθουν και οι τρεις δημοτικές ενότητες του ενιαίου πλέον δήμου σε μία ομοιομορφία.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντέλλος, ο οποίος τυγχάνει μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, χαρακτήρισε άκομψη την ανακοίνωση της ΝΔ περί στήριξης του Κώστα Μπακογιάννη για την προεδρία της ΚΕΔΕ στην επόμενη θητεία. «Θεωρώ ότι η ανακοίνωση της ΝΔ ήταν άκομψη, άκαιρη, για να μην χρησιμοποιήσω καμιά άλλη έκφραση», δήλωσε με νόημα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Η στήριξη στην Αχτσιόγλου και η «συγνώμη» στον Νίκο Παππά

Κώστας Καραμανλής: Αναλαμβάνει πρόεδρος της ΣΕΚΕ

Νίκος Παππάς: Το προοδευτικό κέντρο μέρος της ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ – «Συλλογική αυτοκριτική» τα περί 37 δισ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31