search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:06
MENU CLOSE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την παρουσιάστρια

17.07.2023 12:53
papageorgioy_iliana-new

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανακοίνωσε το Star με τον σταθμό να επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν την παρουσιάστρια στο «τιμόνι» της εκπομπής “Shopping Star”.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!

Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας!

Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα!

Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα απαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές μφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!».

Η είδηση ήρθε, αρχικά στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», που έπειτα από σχετικό ρεπορτάζ είχε επισημάνει ότι η απόφαση είναι οριστική με τα γυρίσματα να ξεκινούν άμεσα.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο διευθυντής της Αυγής απαντά γιατί «κόπηκε» ο Τζουμάκας από το πρωτοσέλιδο με τους υποψήφιους αρχηγούς

Οι μπλε φάλαινες… επέστρεψαν (video)

«Μετά τη φωτιά»: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 16:04