search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Καύσωνας: Αθηναίος τηγάνισε το αυγό του στο κέντρο και έγινε viral (video)

17.07.2023 10:49
AVGO-TIK-TOK

Αν έχεις λίγο χιούμορ μπορείς να εκμεταλλευτείς τον καύσωνα με τον πιο ευφάνταστο τρόπο! Αθηναίος αποφάσισε να πάρει το τηγάνι του, τα αυγά του και να βγει στους 40 βαθμούς για να διαπιστώσει σε πόση ώρα θα τηγανιζόταν το αυγό του κάτω από τον καυτό ήλιο.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok έγινε αμέσως viral και τα σχόλια πήραν φωτιά. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού άλειψε με λάδι το τηγάνι, το άφησε 10 λεπτά στον ήλιο, ώστε να πάρει θερμοκρασία. Μετά έριξε τα υλικά και έφτιαξε μια ομελέτα αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Αν και για λίγες μέρες θα κάνουμε ένα διάλειμμα από τον καύσωνα, αυτός θα επιστρέψει δριμύτερος την Πέμπτη (20/7) ένα νέο κύμα ζέστης θα φτάσει στην χώρα μας, με την θερμοκρασία να σκαρφαλώνει στους 40 βαθμούς Κελσίου.

@greekgateway 🇬🇷☀️ Wow! Heatwave with +40°C temperatures fry’s eggs in Greece! Video by @Lida Maria #greece #greeksummer #greek #greektiktok #greekisland #greektiktok #hellas #greekislands #greeceislands #paros #naxos #crete #mykonos #santorini #santorinigreece #athens #thessaloniki #greekfeta #greekeggs #breakfast #heatwave ♬ original sound – GreekGateway ® 🇬🇷

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Νέα μάχη για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού

Φωτιά στη Λαμία: Μάχη με τις φλόγες και τον χρόνο (Video)

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκιούριτι – Τον ξυλοκόπησαν άγρια για να κλέψουν χαλκοσωλήνες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 12:28