search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Ως και ο δείκτης τηλεθέασης έκανε βουτιά την Παρασκευή

17.07.2023 16:00
tv-new

Με τον υδράργυρο στο θερμόμετρο να κάνει διαδοχικά limit up οι τηλεθεατές, σε συνδυασμό και με το φινάλε της σεζόν, «απέδρασαν» την Παρασκευή για βουτιές στη θάλασσα με συνέπεια να «βουτήξει» και ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen.

Τα μερίδια των καναλιών περιορίστηκαν, ιδίως εκείνων που ηγούνται στην κούρσα του ανταγωνισμού. Παραλίγο μάλιστα να σημειωθεί τριπλή ισοπαλία και την πρώτη θέση να μοιραστούν τρία κανάλια.

Ο Alpha όμως ήταν εκείνος ο οποίος επικράτησε στις τηλεπροτιμήσεις αν και με βραχεία κεφαλή. Σε σχέση με την Πέμπτη το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς εμφάνισε  απώλεια 3,7 ποσοστιαίων μονάδων στο μερίδιο του.

Ένα μέρος μετακινήθηκε και διαμοιράστηκε σε Mega και Σκάι, τα οποία με μερίδιο 11,1% το καθένα μοιράστηκαν την δεύτερη θέση.

Μικρή ανοδική τάση καταγράφηκε στα μερίδια των ΑΝΤ1  και Star, ενώ χάρη κυρίως στη μεσημεριανή ψυχαγωγική πρόταση του το Open εμφανίζει ανεβασμένη απόδοση διαμορφώνοντας μερίδιο ένα επίπεδο πάνω από εκείνο που είχε στη διάρκεια της περασμένης σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο διευθυντής της Αυγής απαντά γιατί «κόπηκε» ο Τζουμάκας από το πρωτοσέλιδο με τους υποψήφιους αρχηγούς

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Πάρα πέντε» την Παρασκευή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την παρουσιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:53