search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 21:18
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Σαββατοκύριακου: «Δεσποινίς διευθυντής» και «Μουρμούρα» στην κορυφή των προτιμήσεων

17.07.2023 19:16
pixabay

Με λίγο πάνω από τις 450.000 τηλεθεατές, η κλασική ελληνική κωμωδία «Δεσποινίς διευθυντής» με τους Τζένης Καρέζη- Αλέκο Αλεξανδράκη ήταν το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου.

Η κωμωδία ηθών των Γιαλαμά- Πρετεντέρη σε σκηνοθεσία Ντίνου Δημόπουλου, συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Οι ειδήσεις του Σκάι, μεσημέρι- βράδυ, διαμόρφωσαν την τριάδα κορυφής, ενώ τέταρτο πρόγραμμα της ημέρας «ψηφίστηκε» η εκπομπή- σε επανάληψη- «Η αυλή των χρωμάτων» τη ΕΡΤ2.

Στην πεντάδα της ημέρας η ειδησεογραφική εκπομπή «Οι δεκατιανοί» και έκτη πειλογή της ημέρας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η θρυλική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» αν και σε επανάληψη αναδείχθηκε σε κορυφαίο πρόγραμμα της Κυριακής. Και χθες δεύτερο πρόγραμμα στη σειρά αναδείχθηκε από τους τηλεθεατές το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι και τρίτη επιλογή η ειδησεογραφική εκπομπή «Οι δεκατιανοί» καταφέρνοντας δύο στα δύο το Σαββατοκύριακο.

Τέταρτη επιλογή της η μέρας η ταξιδιωτική εκπομπή «Happy traveller» με τον Ευτύχη Μπλέτσα.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθεάσεις με… κοντομάνικο το Σαββατοκύριακο στα κανάλια – Πρωτιά του Σκάι

Ως και ο δείκτης τηλεθέασης έκανε βουτιά την Παρασκευή

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Πάρα πέντε» την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 21:18