search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:42
MENU CLOSE

Τριαντάφυλλος: «Έριξαν» το προφίλ του στο Instagram (Video)

17.07.2023 12:40
triantafyllos-new

Σε… μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει τις τελευταίες ώρες ο Τριαντάφυλλος, καθώς χρήστες του Instagram έπειτα από αναφορές που έκαναν, «έριξαν» το επίσημο προφίλ του.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γεγονός, μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Yes, εκτιμώντας πως όλο αυτό έγινε λόγω των τοποθετήσεών του γύρω από το Survivor All Star και τη στήριξή του στον Νίκο Μπάρτζη και όχι στον Σάκη Κατσούλη.

«Έκλεισε το καλό μου προφίλ στο Instagram με τους 140.000 followers, μάλλον έγιναν πολλές αναφορές απ’ ό,τι μου είπε και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Όλα είναι τώρα στη δικηγόρο, θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες. Έχω ανοίξει ένα δεύτερο προφίλ αλλά λογικά θα ξεμπλοκάρουμε και το πρώτο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα έχουν πειραχτεί από δηλώσεις μου για το Survivor αλλά από τη στιγμή που κέρδισε αυτός που ήθελαν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Επειδή δεν είμαι ψώνιο, δεν πήρα το blue check. Αν το είχα, δεν θα μπορούσαν να μου κάνουν αναφορές. Δεν κρατάω τις κακίες που έχουν κάποιοι, είμαι αντι-στάρ.

Δεν θα το μετανιώσω ποτέ για όποιον έχω στηρίξει, ούτε το ’21 που στήριξα τον Σάκη με ζήλο και αγάπη, ούτε φέτος που στήριξα τον Μπάρτζη, γιατί κάτι είδα σε αυτόν».

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Μαζί στην Ελλάδα για διακοπές (photo)\

Χρήστος Βαλαβανίδης: Φώναζαν από τα μπαλκόνια «είσαι Θεός» – Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι (Video)

Λαμπερές παρουσίες στον τελικό του Γουίμπλεντον – Ποιοι έδωσαν το παρόν (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:42