search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Τροχαίο δυστύχημα στην Έδεσσα με 5 νεκρούς – ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα (Video)

18.07.2023 20:33
Untitled design – 2023-07-18T223804.660
tast.gr

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (18/7) στην Έδεσσα. Ένα ΙΧ συγκρούστηκε με μια νταλίκα.

Το δυστύχημα έγινε, στο 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Φλώρινας Θεσσαλονίκης, όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά τα δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες του ΙΧ.

Για την ανάσυρση των επιβαινόντων από το ΙΧ αυτοκίνητο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ενώ ο οδηγός της νταλίκας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Έδεσσας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι επιβαίνοντες του ΙΧ φέρεται να είναι αλλοδαποί, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ταυτοποίση των στοιχείων τους, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν είχε πινακίδες κυκλοφορίας από την Αλβανία.

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει το τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» κάτω από την νταλίκα

Τα πλάνα από το τροχαίο δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (18.07.2023)στην Περιφερειακή Οδό στην Έδεσσα προς Ριζάρι Πέλλας σοκάρουν.

Το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ είχε στην κυριολεξία διαλυθεί και ουσιαστικά έμεινε μόνο το πορτ παγκαζ.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο κινούνταν προς Ριζάρι Πέλλας, πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα και μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧ συγκρούσθηκε με νταλίκα που ήταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τον Άγρα Έδεσσας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.

Το βίντεο του tastv.gr

Διαβάστε επίσης:

Πύρινος εφιάλτης από τα Δερβενοχώρια – Μηνύματα του 112 για εκκενώσεις οικισμών κοντά στη Μάνδρα

Τέμπη: Ξυλοκόπησαν κατηγορούμενο στέλεχος του ΟΣΕ, αφότου αφέθηκε ελεύθερος

Guardian: Πλάνα από drone δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής στον Κουβαρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:04