search
ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 13:26
MENU CLOSE

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στις 11:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης

19.07.2023 10:09
mitsotakis_new

Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων της Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στις 11:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί για την εξέλιξη των μεγάλων πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να τεθούν υπό έλεγχο.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν ότι επικρατεί προβληματισμός καθώς βρισκόμαστε ακόμα στη μέση του καλοκαιριού, οι μετεωρολόγοι προβλέπουν κι άλλες περιόδους υψηλών θερμοκρασιών και υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την ενίσχυση της αντιπυρικής άμυνας με μέσα – επίγεια και εναέρια – προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: «Ρεαλιστική αντιπολίτευση» με το βλέμμα στην… Οικονομία – Ξεκίνησε το μέτωπο με τον Χατζηδάκη   

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο με Φάμελλο στις πληγείσες περιοχές – Πολιτική Γραμματεία για «απόδημους» και χρίσματα στις Περιφέρειες

Καλαματιανός για φωτιές: «Αδιανόητο να εμφανίζεται η καταστροφή ως κανο​νικότητα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.07.2025 13:22