search
ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 11:02
MENU CLOSE

Ευθεία απειλή Ζελένσκι σε Όρμπαν: Μήπως να δώσω τη διεύθυνσή του στον στρατό μας, να του μιλήσει στη δική του γλώσσα;

05.03.2026 16:48
zelensky-6654-new-1536×864

Τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου κάνουν οι απειλές του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι κατά του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.

Το βίντεο που έχει γίνει viral, δείχνει τον Ζελένσκι εμφανώς εκνευρισμένο σε κυβερνητική σύσκεψη, να εξαπολύει απειλές στον Όρμπαν (χωρίς να τον κατονομάζει) για το μπλοκάρισμα της χρηματοδότησης ύψους 90 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το Κίεβο, υπαινισσόμενος ότι οι Ουκρανοί μαχητές θα μπορούσαν να λάβουν τη διεύθυνση του Όρμπαν, ώστε να μπορούν να μιλήσουν μαζί του «στη δική τους γλώσσα».

«Ελπίζουμε ότι ένα άτομο στην ΕΕ δεν θα μπλοκάρει τα 90 δισεκατομμύρια ευρώ… Διαφορετικά, θα δώσουμε τη διεύθυνση αυτού του ατόμου στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, στους δικούς μας, ώστε να τον καλέσουν και να επικοινωνήσουν μαζί του στη δική τους γλώσσα», φέρεται να λέει.

Διαβάστε επίσης:

Το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει τέσσερα αεροσκάφη Typhoon στο Κατάρ και ελικόπτερα στην Κύπρο

Reuters: Το Ισραήλ ετοιμάζεται να χτυπήσει τις υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις του Ιράν

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Δίχως τέλος οι εκατέρωθεν επιθέσεις, το Ιράν χτύπησε βάση στο Ιράκ και απειλεί την ΕΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 11:01