search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 19:46
MENU CLOSE

Πλαφόν στο περιθώριο κέρδους και για τα σχολικά είδη

20.07.2023 13:41
sxolika_eidh

Την ένταξη των σχολικών ειδών στη διάταξη για την επιβολή πλαφόν στο περιθώριο μικτού κέρδους ανακοίνωσε ο Κώστας Σκρέκας.

Με αφορμή τις διατάξεις του υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκαν στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Ενίσχυση του εισοδήματος των μισθωτών, των νέων, της οικογένειας και της εργασίας – συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις» ο Υπουργός δήλωσε: «Δυναμώνουμε το τείχος προστασίας από την ακρίβεια για την ελληνική οικογένεια που δοκιμάζεται από την ακρίβεια και τον εισαγόμενο πληθωρισμό»

Και πρόσθεσε: «Παρατείνουμε μέχρι το τέλος του 2023 δύο σημαντικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης της Ν.Δ.: το «Καλάθι του Νοικοκυριού», που έφερε απτά αποτελέσματα, και την επιβολή πλαφόν στο περιθώριο μικτού κέρδους, σε σημαντικά για το καλάθι της ελληνικής οικογένειας προϊόντα. Επιπλέον, για πρώτη φορά, εντάσσουμε στη σχετική διάταξη και τα σχολικά είδη, διευρύνοντας την κάλυψη ιδιαιτέρως σημαντικών αναγκών για τις οικογένειες.

Η Κυβέρνηση συνεχίζει με σχέδιο και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ακρίβειας και των φαινόμενων αθέμιτης κερδοφορίας, προς όφελος των οικογενειακών προϋπολογισμών».

Διαβάστε επίσης:

ΕΝΦΙΑ: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση έως 10% (video)

Μισθοί για κλάματα

Υπουργείο Οικονομικών: Στα 817,4 εκατ. ευρώ οι παρεμβάσεις για την αύξηση των μισθών στο Δημόσιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 19:43