search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:31
MENU CLOSE

OPPO: Παρουσίαση της νέας σειράς κινητών Reno – Τα πλάνα για την ελληνική αγορά

21.07.2023 10:25
oppo_new

Με αφορμή την επέτειο ενός έτους στην Ελλάδα, η κινεζική OPPO παρουσίασε στις 20 Ιουλίου την καινούρια σειρά Reno10 5G και Reno Pro 5G που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά των Βαλκανίων.

Ξεκινώντας την παρουσίαση του, ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων, με το μότο «Inspiration Ahead» που έχει υιοθετήσει τον τελευταίο χρόνο, η OPPO παρουσίασε την καινούρια της σειρά smartphone στο ελληνικό κοινό Reno10 Pro 5G και Reno10 5G, υπενθυμίζοντας πως σκοπός της εταιρείας είναι η καινοτομία να είναι προσιτή σε όλους και δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.

Η παρουσίαση της στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, η OPPO ήρθε μόλις πριν έναν χρόνο, κάνοντας και το λανσάρισμά της μέσω τριών smartphones (Reno 7 Lite 5G, A96 και Find X5 Pro). Έτσι και φέτος με την παρουσίαση της σειρά Reno – το OPPO Reno10 Pro 5G και το OPPO Reno10 5G γιόρτασε την επέτειο ενός έτους της στην Ελληνική αγορά.  

Υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό γραφείο της OPPO αποτελεί την έδρα της εταιρείας για ακόμα δέκα χώρες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, όπως η Κροατία, η Κύπρος, η Σερβία κ.ά., ενώ στην Ελλάδα υπάρχει και η επίσημη αντιπροσωπεία της εταιρείας.

Η εταιρική και κοινωνική ευθύνη σε πρώτο πλάνο

Ήδη από την αρχή της παρουσίασης της, η OPPO επισήμανε πως υπηρετώντας τον στόχο της για ένα καλύτερο αύριο, δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στην περιβαλλοντική της δράση. Για αυτό και τον τελευταίο χρόνο, μερίμνησε ώστε να μειώσει τα αέρια του θερμοκηπίου που παράγει κατά 6000 τόνους και να χρησιμοποιεί 100% ανακυκλώσιμα υλικά στις συσκευασίες της, ακολουθώντας τον στόχο της για μηδενικούς ρύπους άνθρακα μέχρι το 2050.

Στοχεύοντας πέρα από την Κίνα

Η στρατηγική της εταιρείας βασίζεται στην πολιτική εξωστρέφειας, καθώς το 55% των δραστηριοτήτων της πλέον εντοπίζονται εκτός Κίνας. Είναι άλλωστε γνωστό πως η OPPO έχει παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, με περισσότερους από 40.000 υπαλλήλους, ενώ αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή smartphone της κινεζικής αγοράς και τον τέταρτο μεγαλύτερο παγκοσμίως από άποψη πωληθέντων συσκευών.

Στο πλαίσιο αυτό, η κινεζική εταιρεία στοχεύει να αυξήσει και άλλο τους χρήστες των προϊόντων της που ήδη ξεπερνούν τα 550 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο. Χαρακτηριστικά, στα Βαλκάνια υπολογίζει ότι μέχρι το τέλος του 2023 θα ξεπεράσουν τους 150.000, μέσω της συνεργασίας της με την OnePlus.

Η καινοτομία και η νέα σειρά

Ωστόσο, για να καταφέρει να κερδίσει το κοινό στην Ελλάδα- όπως άλλωστε και το παγκόσμιο- η εταιρεία βασίζει τη δημιουργία των νέων της μοντέλων σε τέσσερις τεχνολογίες που προσφέρει: τη γρήγορη φόρτιση SUPERVOOC, το Battery Health Engine (το οποίο παρουσιάστηκε νωρίτερα στη Βαρκελώνη), τα συστήματα φωτογραφίας (σύστημα κάμερας πορτρέτου Ultra-Clear, που αποτελείται από έναν συνδυασμό τριπλής κάμερας και περιλαμβάνει την πρώτη του είδους της κάμερα πορτρέτου με τηλεφακό 32MP, ενισχυμένη από τον αισθητήρα Sony IMX709 RGBW) και το OPPO Air Glass 2.

Επίσης, η σειρά Reno10 εισάγει το Multi-Screen Connect, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέουν τη συσκευή τους με άλλες συσκευές, όπως υπολογιστές ή tablet, για απρόσκοπτη εργασία. Η λειτουργία υποστηρίζει τώρα τη σύνδεση με το OPPO Pad 2, επιτρέποντας την πρόσβαση σε λειτουργίες επικοινωνίας, κοινή χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, πραγματοποίηση κλήσεων, λήψη μηνυμάτων και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο στο Pad. Οι χρήστες μπορούν να εναλλάσσονται από το τηλέφωνο στο Pad για συνεχή προβολή οθόνης και μεταφορά αρχείων χωρίς τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.  

Διαθεσιμότητα στην αγορά 

Τα OPPO Reno10 5G και OPPO Reno10 Pro 5G θα διατεθούν στην ελληνική αγορά στις τιμές των 499€ και 699€ αντίστοιχα, από την Παρασκευή 21 Ιουλίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών (Cosmote, Vodafone) της εταιρείας OPPO. Με κάθε αγορά θα δίνονται δώρο τα ακουστικά OPPO Enco Air3 και 3 χρόνια εγγύηση από την αντιπροσωπεία.  Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2023. 

Διαβάστε επίσης:

Φ. Καραβίας (Eurobank): Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα η παρουσία σε Βουλγαρία-Κύπρο – Μέρισμα το 2024 μετά από 15 χρόνια

Αναβιώνει το ιστορικό «Ξενία» Χίου από τον Όμιλο Τσάκου

Grivalia Hospitality: «91 Athens Riviera» θα ονομάζεται το «Glamping and Members Club» στη Βούλα – Τι περιλαμβάνει και πότε θα λειτουργήσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:19