search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:06
MENU CLOSE

Κρήτη: Τουρίστρια στον Μπάλο παρουσίασε συμπτώματα θερμοπληξίας 

21.07.2023 20:41
kafsonas_big

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης 50χρονης γυναίκας, η οποία εμφάνισε σοβαρά συμπτώματα θερμοπληξίας στην περιοχή του Μπάλου στην Κίσαμο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε εκτεθειμένη στον καυτό ήλιο, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει σοβαρή θερμοπληξία. Άμεσα, έγινε κλήση για βοήθεια, με την πυροσβεστική υπηρεσία Κισάμου να ανταποκρίνεται άμεσα στο κάλεσμα και να σπεύδει στην περιοχή.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, oι επαγγελματίες πυροσβέστες της περιοχής δρομολόγησαν αμέσως τις διασωστικές τους δυνάμεις για να παράσχουν την απαραίτητη ιατρική βοήθεια στη γυναίκα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με προσοχή σε σημείο όπου θα της παρασχεθούν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες.

Η περιοχή του Μπάλου είναι γνωστή για τις υψηλές θερμοκρασίες της καλοκαιρινής περιόδου, και η εμφάνιση θερμοπληξίας είναι ένας σοβαρός κίνδυνος για τους κατοίκους και τους τουρίστες. Οι αρχές συστήνουν σε όλους να προσέχουν την υγεία τους και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά τις ώρες αιχμής της ζέστης.

Διαβάστε επίσης:

Πνιγμοί στη θάλασσα: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων μόλις σε ένα 24ωρο

Ασπρόπυργος: Πέθανε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι που τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Φωτιές: Αναζωπυρώσεις σε Λακωνία και Ρόδο προκαλούν νέες εστίες– 52 νέες πυρκαγιές την Παρασκευή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:05