search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Θάνατος διανομέα στη Χαλκίδα: «Δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν καταλάβαινε τι έκανε» περιγράφει η μητέρα του 46χρονου

22.07.2023 00:40
NTELIBERI2
Eurokinissi

«Ήρθε το παιδί από το σουβλατζίδικο, και δεν καταλάβαινε τι έκανε, δεν μπορούσε να μιλήσει» αναφέρει η μητέρα του 46χρονου που έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία στη Χαλκίδα ενώ εργαζόταν ανασφάλιστος ως διανομέας σε ψησταριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος εργαζόταν ανασφάλιστος και έκανε παράνομα διανομές με το ποδήλατό του. Όχι μόνο δούλευε πάρα πολλές ώρες, αλλά πήγαινε παραγγελίες τις ώρες που απαγορεύεται να γίνονται διανομές λόγω του καύσωνα.

Η μητέρα του 46χρονου, η οποία μιλώντας στο eviaonline.gr περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λίγη ώρα πριν ξεψυχήσει το παιδί της.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά, δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο, έκανε διανομή με το ποδηλατάκι του. Ήρθε το παιδί από το σουβλατζίδικο, και δεν καταλάβαινα, άρχιζε και μου πέταγε τη μπλούζα, δεν καταλάβαινε τι έκανε, δεν μπορούσε να μιλήσει» είπε. Αμέσως κάλεσαν το γιατρό, ο οποίος τους είπε ότι μάλλον ο 46χρονος έπαθε θερμοπληξία και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Καλέσαμε το ασθενοφόρο, το παιδί δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν καταλάβαινε τι έκανε, δεν επικοινωνούσε, έβγαλε αίμα από το στόμα» είπε. Όπως εξήγησε, όταν ο 46χρονος μετάφερθηκε στο νοσοκομείο έπαθε την πρώτη καρδιακή προσβολή.

«Στην πρώτη καρδιακή προσβολή, τον επανέφεραν, έπαθε και δεύτερη και αυτό ήταν, τελείωσε. Δεν πρόλαβε τίποτα το παιδάκι μας» ήταν τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας του.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ιδιοκτήτης ψησταριάς, όπου δούλευε ο 46χρονος.

Ο 54χρονος ιδιοκτήτης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής και βάσει των πληροφοριών εις βάρος του σχηματίζεται στην Ασφάλεια δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο άντρας μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Αττική: Έφοδος της αστυνομίας σε βίλα γεμάτη ναρκωτικά

ΠΟΕΕΤ για θάνατο 46χρονου στη Χαλκίδα: Κανονικότητα η μαύρη εργασία στους διανομείς

Φωτιά στην Ρόδο: Μήνυμα από το 112 για την εκκένωση του χωριού Λάερμα – Ενισχύονται οι δυνάμεις (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31