search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:37
MENU CLOSE

Θάνατος διανομέα στη Χαλκίδα: «Έτρεμε και έβγαζε αίμα από το στόμα» – Συγκλονίζει η μητέρα του

22.07.2023 09:51
delivery

Τα λόγια της γροθιά στο στομάχι. Η μητέρα του 46χρονου ανασφάλιστου διανομέα, που πέθανε από θερμοπληξία στη Χαλκίδα, περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή τις τελευταίες στιγμές του γιου της.

«Ήρθε το παιδί μου από τη δουλειά, δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο κι έκανε διανομή με το ποδηλατάκι του. Ήρθε από το σουβλατζίδικο και δεν καταλάβαινα. Άρχισε και μου πέταγε την μπλούζα, δεν καταλάβαινα τι έκανε. Λέω “παιδάκι μου, τι έχεις;”. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν μίλαγε. Παίρνουμε τηλέφωνο τον κ. Λεονάρδο και λέει μάλλον ότι είναι θερμοπληξία. “Τροχάδην να τον πάτε στο νοσοκομείο. Βάλτε του πετσέτα στο μέτωπο και να τον πάτε στο νοσοκομείο”. Καλέσαμε το ασθενοφόρο αλλά μέχρι να έρθει, το παιδί μου δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτρεμε, έβγαζε αίμα από το στόμα και δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί παθαίνει την πρώτη καρδιακή ανακοπή και μετά τον επανέφεραν. Παθαίνει και δεύτερη και τελείωσε. Δεν πρόλαβε τίποτα το παιδάκι μου. Εκείνη την ημέρα εργαζόταν στο σουβλατζίδικο», περίγραψε συγκλονισμένη η μητέρα του στο eviaonline.gr, επιβεβαιώνοντας πως το παιδί της έκανε διανομές εν μέσω ακραίου καύσωνα τις ώρες που απαγορεύεται.

Ο 46χρονος εργαζόταν ανασφάλιστος. Έκανε διανομές με το ποδήλατό του, δουλεύοντας διπλοβάρδιες.

«Τον βλέπαμε να φορτώνει τις σακούλες με τις παραγγελίες στο ποδήλατό του και να πηγαίνει μέσα στον καύσωνα να τις παραδώσει. Δούλευε αρκετό χρονικό διάστημα με το ποδήλατό του, ανασφάλιστος χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα σε κανέναν. Γνώριζα ότι είχε ανάγκη τα χρήματα και τον στήριζα», αναφέρουν άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον έβλεπαν να εργάζεται σκληρά για να βγάλει το μεροκάματο.

Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς

Υπενθυμίζεται πως μετά την απολογία του, ελεύθερος ο ιδιοκτήτης της ψησταριάς στη Χαλκίδα που συνελήφθη κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο άνδρας εργάστηκε την Πέμπτη ως διανομέας στην ψησταριά του συλληφθέντα -χωρίς να υπάρχει σχετική σύμβαση εργασίας- από το πρωί έως και το μεσημέρι.

Στις 16:00 επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως άρχισε να νιώθει έντονη αδιαθεσία μέχρι που τελικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Στις 17:00 διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου παρά τις προσπάθεις των γιατρών κατέληξε.

ΠΟΕΕΤ: Κανονικότητα η μαύρη εργασία στους διανομείς

«Άλλη μια ζωή χάθηκε όπως όλα δείχνουν στο βωμό της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας!
Αλήθεια τις ημέρες του καύσωνα δεν ισχύει η απαγόρευση διανομής από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα;», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό –Τουρισμό, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μετράμε ένα νεκρό κάθε μήνα».

Διαβάστε επίσης:

Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαρκείας, λόγω έργων

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρός 21χρονος που παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Φωτιά στη Ρόδο: Νύχτα κόλασης – Εγκλωβίστηκαν πυροσβέστες και εθελοντές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:37