search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:58
MENU CLOSE

Οι άστοχες διαρροές για υποψηφιότητες στην Αυτοδιοίκηση εκνευρίζουν το ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2291
20/7/2023
23.07.2023 07:04
PASOK-NEW

Στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η στήλη έχει επισημάνει από την αρχή το δύσκολο έργο που έχει ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο συντονιστής της αρμόδιας επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην υπουργός «οργώνει» την Ελλάδα για να έχει συζητήσεις με τοπικά στελέχη και υποψήφιους. Αυτό για το οποίο φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος τελευταία είναι για το γεγονός ότι συνεχώς «διαρρέουν» ονόματα δεξιά και αριστερά για υποψηφίους.

Για παράδειγμα η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μάντζου για τον δήμο της Αθήνας – την οποία η στήλη την απέκλειε εδώ και καιρό – έχει καταγραφεί ως… δεδομένη. Την ίδια ώρα ακούγεται έντονα το όνομα του καθηγητή του ΕΜΠ Χάρη Δούκα για την πρωτεύουσα. Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν σύντομα, ωστόσο οι διαρροές είναι κάτι που σίγουρα έχουν ενοχλήσει πολλούς στο ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Ο ευσεβής Παναγιώτης Δουδωνής

Ψήνεται σύγκρουση κυβέρνησης – επιμελητηρίων

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 08:57