search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:25
MENU CLOSE

Ρόδος: Δεν υπάρχει προσαγωγή υπόπτου αλλά «οι φωτιές μπαίνουν απο ανθρώπινο χέρι»

23.07.2023 07:52
rodos_fwtia

Διέψευσε τις πληροφορίες της προσαγωγής υπόπτου για τη φωτιά στη Ρόδο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαρθακογιάννης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΟΡΕΝ, «δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ή προσαγωγή» σημειώνοντας ωστόσο πως «διερευνώνονται όλες οι μαρτυρίες», καθώς υπάρχουν μέλη εθελοντικών ομάδων στο νησί που κάνουν λόγο για άτομα με μηχανάκια που κυκλοφορούν με γκαζάκια.

«Συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία ώστε αν γίνει προσαγωγή να έχουμε όλα τα δεδομένα στα χέρια μας», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Λίγη ώρα αργότερα ο έτερος εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, διευκρίνισε πως «έχουν κληθεί αρκετοί για καταθέσεις», σημειώνοντας ότι «οι φωτιές μπαίνουν από ανθρώπινο χέρι. Το αν είναι από αμέλεια ή από δόλο θα φανεί».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κορυφώνεται το 2ο κύμα καύσωνα – Στο «φούρνο» η χώρα με 45άρια

Πυρκαγιές: Σε κατάσταση ακραίου κινδύνου 13 περιφερειακές ενότητες – Το «εκρηκτικό μείγμα» και η έκκληση της Πυροσβεστικής

Απίστευτα video από τη μάχη με τις φλόγες στο χωριό Λαέρμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:20