search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:45
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Το ευχαριστώ του Γιώργου Αυτιά για το τέλος της σεζόν – Τι είπε για το συμβόλαιό του (Video)

23.07.2023 11:00
aytias

Με πολλά ευχαριστώ στους συνεργάτες του και τη διοίκηση του σταθμού έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού του μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ για τη νέα σεζόν.

«Τελειώνει άλλη μία σεζόν. Εγώ θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως θα ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους εδώ και τη διοίκηση του σταθμού», ανέφερε αρχικά.

«Πιστεύω στην ομάδα. Στην ομάδα κανείς δεν είναι πρώτος, κανείς δεν είναι τελευταίος. Όλοι μαζί προχωράμε κι ό,τι φέρει η ζωή. Ο σταθμός μού λέει κι έτσι αποφασίσαμε ότι θα ξεκινήσουμε στις 19 Αυγούστου, καταφέραμε ένα 20% φέτος που νομίζω ότι ανήκει στον κόσμο. Η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ: «Έχω υπογράψει ένα διετές συμβόλαιο με τον σταθμό αλλά ό,τι φέρει η ζωή καλοδεχούμενο. Όλα θα πάνε καλά, η υγεία είναι πάνω από όλα. Εμάς η δικιά μας μάχη είναι στην καθημερινότητα και στα εθνικά θέματα. Όλο αυτό έχει τη δική του σημειολογία. Καλό καλοκαίρι».  

Διαβάστε επίσης:

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

Νίκος Χατζηνικολάου: Η αποκάλυψη για «το ζόρικο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη»

Τηλεθέαση: Πρώτη και την Πέμπτη η σειρά «Στο παρα πέντε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:41