search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:44
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Πάτρα: Από το 2019 είχε προειδοποιήσει ο Άκης Τσελέντης για κατάρρευση της γέφυρας

23.07.2023 18:48
tselentis

Από το 2019 είχε προειδοποιήσει ο Άκης Τσελέντης για τη γέφυρα που κατέρρευσε στην Πάτρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 8.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου είχε αναφερθεί στα προβλήματα στατικότητας της γέφυρας που βρίσκεται στην περιμετρική Πατρών, τονίζοντας πως έπρεπε να ληφθούν μέτρα.

Η ανάρτηση του 2019

«Βγαίνοντας από το τελευταίο τούνελ της περιμετρικής προς το Ρίο και στρίβοντας δεξιά για να κατέβεις προς το λιμάνι, στην διασταύρωση με τον δρόμο που έρχεται από το ΚΤΕΟ προς τον Στάδιο Τόφαλος, σταματάς να ελέγξεις γιατί έχει STOP. Αν κοιτάξεις ακριβώς απέναντι σου ψηλά στη γέφυρα, αντικρίζεις αυτό το θέαμα. Σίγουρα κάποιους μεγάλους κινδύνους κρύβει η κατάσταση, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ;;;; Αν πέσει κάποιο κομμάτι στο κεφάλι ενός διερχόμενου οδηγού τι γίνεται;;;;;

==>Ο ΟΑΣΠ ας σταματήσει τον «διακοσμητικό» του απαθή ρόλο και ας δημιουργήσει μια ιστοσελίδα που οι πολίτες θα καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά και μετά να πιέζει τους αντίστοιχους υπεύθυνους φορείς να επεμβαίνουν αλλιώς να μετονομαστεί σε Οργανισμό Αποδιοργάνωσης Σεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας της χώρας…. Σας υπενθυμίζω ότι όταν ΠΡΙΝ αρκετό καιρό επεσήμανα Αντίστοιχη κακοτεχνία σε γέφυρα στο φαληρικό Δ ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Σπρίτζης με έστειλε στον Εισαγγελέα Πειραιά!!!», είχε γράψει πριν από 4 χρόνια.

Σήμερα, ο Άκης Τσελέντης επανήλθε, ξεκαθαρίζοντας πως έκανε το καθήκον του και πως δεν είναι ώρα για θριαμβολογίες.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Φωτιά κοντά στο πεδίο βολής του Στρατού – Ακούγονται εκρήξεις

Εύβοια: Δραματική η κατάσταση στην Κάρυστο – Μήνυμα 112 για τέσσερις οικισμούς

Φωτιά τώρα στην Επίδαυρο – Καίει αγροτοδασική έκταση στο Μετόχι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:44