search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Μιχαήλ για φωτιές στη Ρόδο – «Ένας τόπος μάχεται και κλαίει πάνω από τις στάχτες του»

24.07.2023 10:18
konstantina-michail-new (2)

Τη θλίψη και την αγανάκτησή της εξέφρασε μέσω των social media η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφορικά με τα πύρινα μέτωπα και τις εικόνες καταστροφής στη Ρόδο.

Η ηθοποιός που κατάγεται από το νησί ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας τη φρικτή πραγματικότητα με τις καμένες περιουσίες, τα νεκρά ζώα και τους απεγνωσμένους ανθρώπους που αγωνίζονται να σώσουν ό,τι τους απέμεινε.

«Είχα πει να γιορτάσω φέτος τα γενέθλιά μου στην υπέροχη Ρόδο στην οποία γεννήθηκα και περπάτησα τα πρώτα βήματα της ζωής μου. Δεν τα κατάφερα και τι γιορτή να κάνω σε έναν τόπο που μάχεται και κλαίει πάνω από τις στάχτες του. Είναι ανώφελο ακόμα κι αυτό που γράφω αλλά η καρδιά μου ματώνει κι η ψυχή μου κι η σκέψη μου τρέχει κοντά σε αυτούς τους τόπους, στους ανθρώπους, στην καταπληκτική φύση, στα ζωάκια, στις περιουσίες, στα σπίτια, στα χωριά, στις γιαγιάδες, στους παππούδες, στα παιδιά που γεννιούνται και κάνουν τα πρώτα τους βήματα, όπως εγώ πριν πολλά χρόνια» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης

Ελένη Φιλίνη: «Τώρα ανακαλύψαμε τη σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί άπειρες φορές και έχασα δουλειές»

Τζέιμς Καφετζής: Κάνει έκκληση για εθελοντές και είδη πρώτης ανάγκης (Video – Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:21