search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:52
MENU CLOSE

Κώστας Καραμανλής: Στα 1.050 μέτρα υψόμετρο ο πρώην πρωθυπουργός

25.07.2023 18:54
KARAMANLES
Facebook

Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε με παρέα στο χωριό Αθανάσιος Διάκος και αργότερα σε καταφύγιο πάνω από αυτό, το οποίο βρίσκεται στα 1050 μέτρα υψόμετρο.

Την είδηση γνωστοποίησε ο Σέργιος Τσίφτης, επρόκειτο για τη σύναξη ΟΝΝΕΔιτών ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα, το 1974-75. Μαζί του ήταν οι Αντώνης Αντωνάκος, Λευτέρης Ζαγορίτης, Γιάννης Τσιτσέλης.

«Από εδώ ξεκίνησε ο παππούς μου. Το χωριό Αθανασιος Διάκος,στα 1050 μέτρα υψόμετρο,στην καρδιά της Ρούμελης.Εκδρομη ΟΝΝΕΔιτων του 1974-75. Κωστας Καραμανλής, Αντώνης Αντωνακος,Γιάννης Τσιτσελης, Λευτέρης Ζαγόρι της, εγώ. Πολυ μεγάλη τιμή για το χωριό και ιδιαίτερα για μένα η παρουσία του Κώστα Καραμανλή» γράφει ο Σέργιος Τσίφτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται πλέον στο πολιτικό τοπίο όποτε παρίσταται απόλυτη ανάγκη ή προκειμένου η ίδια η παρουσία του να αποτελέσει προμετωπίδα στήριξης για κάποιον άλλον πολιτικό της Νέας Δημοκρατίας, όπως έχει γίνει και κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί βουλευτής των Σπαρτιατών: «Φυλακίσατε τον Κασιδιάρη για να του πάρετε τις ψήφους»

Μάντζος για ψήφο αποδήμων: Υπέρ του νομοσχεδίου, αλλά με κριτική στην κυβέρνηση

Πτώση Καναντέρ: Αναβάλλονται οι επισκέψεις Μητσοτάκη σε υπουργείο Εργασίας και Κύπρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:52