search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:08
MENU CLOSE

Μακρόν για συντριβή καναντέρ: Στηρίζουμε τους ήρωες που αγωνίζονται με κίνδυνο της ζωής τους για την κατάσβεση πυρκαγιών

25.07.2023 19:06
macron 7760- new

Τη θλίψη του για τη συντριβή του Canadair στην Εύβοια, κατά την οποία σκοτώθηκαν τα δύο μέλη του πληρώματος του πυροσβεστικού αεροσκάφους εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter o πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Ένα ελληνικό Canadair συνετρίβη στο νησί της Εύβοιας, ενώ έδινε μάχη με τις φλόγες. Οι σκέψεις μας είναι κοντά στους συγγενείς των μελών του πληρώματος, στους συναδέλφους τους και στον ελληνικό λαό. Στηρίζουμε τους ήρωες, οι οποίοι στην Ελλάδα, στη Γαλλία, παντού, αγωνίζονται κάθε καλοκαίρι με κίνδυνο της ζωής τους για την κατάσβεση πυρκαγιών», έγραψε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης:

Παναγία Σουμελά: Δόθηκε η άδεια για λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: Έκτακτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ

Φρέντι Μπελέρης: Απορρίφθηκε ξανά η αίτηση αποφυλάκισης του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:59