search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:42
MENU CLOSE

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: Έκτακτη είδηση στα διεθνή ΜΜΕ

25.07.2023 17:30
kananter karistos ptosi 999- new

Το γύρο του κόσμου έκανε η έκτακτη είδηση με την πτώση του καναντέρ που επιχειρούσε στη φωτιά στον Πλατανιστό Καρύστου, καθώς «έπαιξε» στα μεγαλύτερα ΜΜΕ.

Associated Press 

«Πυροσβεστικό αεροσκάφος έπεσε στη νότια Ελλάδα ενώ οι Αρχές δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα στη χώρα εν μέσω σφοδρού καύσωνα» αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press που υπογραμμίζει ότι αμέσως μετά την πτώση προκλήθηκε έκρηξη.

Το μέσο ενημέρωσης εστιάζει και στο τρίτο κύμα καύσωνα που ταλανίζει την Ελλάδα και που φέρνει θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών, τη στιγμή που συνεχίζονται οι εκκενώσεις και ο πύρινος εφιάλτης.

Washington Post

Η Washington Post, με τη σειρά της, γράφει ότι έπεσε το αεροσκάφος της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ προχωρούν οι επιχειρήσεις εκκένωσης ανά την Ελλάδα.


Reuters

Αεροπλάνο που επιχειρούσε τις πυρκαγιές στην Ελλάδα συνετρίβη με δύο επιβαίνοντες, αναφέρει το Reuters.

Skynews


Στο τρομακτικό περιστατικό αναφέρεται και το βρετανικό δίκτυο Skynews που γράφει ότι το αεροσκάφος έπεσε σε ρεματιά στην Κάρυστο ενόσω το έργο κατάσβεσης των πυροσβεστών προχωρά.

BBC

Τουλάχιστον δύο άτομα επέβαιναν στο αεροπλάνο που επιχειρούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην πόλη της Καρύστου στην Εύβοια, μεταδίδει το BBC.

Bloomberg

Ένα ελληνικό πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη ενώ εκτελούσε αποστολή στο νησί της Εύβοιας, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

The Sun

Για πλάνα φρίκης κάνει λόγο η The Sun που δείχνουν το πυροσβεστικό αεροσκάφος να συντρίβεται κατά τη μάχη με τις πυρκαγιές στο ελληνικό νησί.

Daily Mail

Τρομακτική στιγμή με πυροσβεστικό αεροσκάφος που μετέφερε τουλάχιστον δύο να συντρίβεται και να εκρήγνυται σε φαράγγι στη διάρκεια μάχης με τις πυρκαγιές σε ελληνικό νησί, αναφέρει στον τίτλο η Daily Mail.

The Telegraph

Συντριβή αεροπλάνου που μάχεται κατά των πυρκαγιών στην Ελλάδα γράφει η Telegraph.

Hurriyet

Ειδική αναφορά στο συμβάν γίνεται και από τον τουρκικό Τύπο. «Η Ελλάδα περνάει μία κόλαση: Πυροσβεστικό αεροσκάφος συνετρίβη» γράφει η Hurriyet.

Το τουρκικό δίκτυο σημειώνει, ακόμη, ότι η Ελλάδα παλεύει με τις δασικές πυρκαγιές, οι οποίες προκλήθηκαν από έντονο κύμα καύσωνα και εξαπλώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους.

Διαβάστε επίσης:

Κίνα: Ποιος είναι ο νέος τιμονιέρης της κινεζικής διπλωματίας

Παρίσι: Τρεις πλαζ στις όχθες του Σηκουάνα, έτοιμες να υποδεχτούν κολυμβητές (Videos/Photos)

Βαλένθια: Η παραθαλάσσια πόλη που «κλέβει» τις καρδιές των τουριστών (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:41