search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:58
MENU CLOSE

Αμυγδαλέζα: Επεισόδια στο κέντρο κράτησης μετά τον θάνατο Ινδού κρατούμενου (video)

26.07.2023 07:43
amygdaleza_new

Επεισόδια σημειώθηκαν την νύχτα της Τρίτης (25/7) στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα μετά το θάνατο ενός άνδρα από την Ινδία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, περί τις 23:00 ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να μεταβεί στο σημείο καθώς υπήρξε λιποθυμικό επεισόδιο ενός κρατούμενου.

Όταν έφτασαν στο κέντρο κράτησης διασώστες και γιατρός, διαπιστώθηκε ο θάνατος του άνδρα με την πρώτη εικόνα να είναι ότι προήλθε από παθολογικά αίτια.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε ωστόσο την αντίδραση άλλων κρατουμένων οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα και σε ένα κοντέινερ.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής (18 πυροσβέστες με 7 οχήματα), προκειμένου να σβήσει η φωτιά και να μην επεκταθεί και σε άλλα αντικείμενα.

Αστυνομικοί οδήγησαν τους μετανάστες τους προβλεπόμενους χώρους, χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Διαβάστε επίσης:

Μάχη με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις σε Ρόδο και Κέρκυρα – Καλύτερη εικόνα σε Κάρυστο και Δερβενάκια (videos)

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: Βυθίστηκαν στο πένθος τα Χανιά (Video)

Κομοτηνή: Νεκροί εντοπίστηκαν δύο άνδρες σε διαμέρισμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:57