search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:20
MENU CLOSE

Μάργκοτ Ρόμπι: Ξανά viral για τον διάλογο με κωφό θαυμαστή στη νοηματική (Video)

26.07.2023 13:12
margot-robbie-new

Τη στιγμή που το όνομά της βρίσκεται στην κορυφή των trends για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Barbie», η Μάργκοτ Ρόμπι έγινε ξανά viral στο Twitter, αυτή τη φορά με αφορμή ένα παλαιότερο βίντεο το οποίο ήρθε ξανά στο προσκήνιο.

Πρόκειται για ένα περσινό στιγμιότυπο που σημειώθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Άμστερνταμ» στο Λονδίνο και στο οποίο η Ρόμπι μιλά στη νοηματική με έναν κωφό θαυμαστή της.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα να δίνει στην ηθοποιό ένα κομμάτι χαρτί, του οποίου το περιεχόμενο δεν φαίνεται στο κλιπ. 

«Για μένα;» ρωτάει η 33χρονη πριν αναφωνήσει: «Το ξέρω». Στη συνέχεια, η Ρόμπι λέει στη νοηματική το αλφάβητο με τον άνδρα να χαμογελά ενθουσιασμένος που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, με αυτόν τον τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Ματ Ντέιμον: Βουτιές στη Μύκονο με την οικογένειά του (photos)

Σπύρος Μπιμπίλας για τη «Μήδεια» στην Επίδαυρο: «Αυτό δεν είναι θέατρο, είναι κάτι άλλο» (Video)

Σακίλ Ο’ Νιλ: Σε πάρτι της Μυκόνου ο πρώην σταρ του NBA (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48