search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Μεσσήνη: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ – Πήραν 135.000 ευρώ

27.07.2023 11:06
messini_listeia_elta_2707_1460-820_new-transformed
credit: ΕΡΤ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη, λίγο μετά τη μεταφορά χρημάτων με χρηματαποστολής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τρεις ένοπλοι δράστες με βαρύ οπλισμό και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού έσπασαν τις γυάλινες πόρτες με βαριοπούλες, εισέβαλαν μέσα και απέσπασαν 135.000 ευρώ.

Ο ένας από τους ληστές έμεινε στην πόρτα κρατώντας όπλο, οι άλλοι δύο με όπλα στα χέρια και καλυμμένα τα χαρακτηρηστικά του προσώπου, ζήτησαν το ποσό που μόλις είχε φτάσει με την χρηματαποστολή.

Εκείνη την ώρα το υποκατάστημα δεν είχε ανοίξει για το κοινό, αλλά μέσα βρίσκονταν ταχυδρομικοί διανομείς που παραλάμβαναν αλληλογραφία και χρήματα για την πληρωμή συντάξεων.

Οι ληστές διεφυγαν με όχημα τύπου Nissan Qasqai. Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και έχουν ξεκινήσει έρευνες για να βρεθούν οι δράστες.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση Καναντέρ: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του Χρήστου Μουλά

Πανελλήνιες 2023: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις – Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Καταδίωξη τα ξημερώματα στην Κυψέλη – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, μία σύλληψη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:21