search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Έγκλημα… καρμπόν στην Πάτρα: Η αδελφή της 55χρονης είχε δολοφονηθεί στο ίδιο σπίτι με παρόμοιο τρόπο πριν από ακριβώς 7 χρόνια!

28.07.2023 14:24
astynomia_peripoliko

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στην Πάτρα, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η αδελφή της είχε δολοφονηθεί ακριβώς πριν από επτά χρόνια και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο!

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, στις 19 Ιουλίου του 2016 στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου χθες βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη, είχε βρεθεί βαρύτατα τραυματισμένη από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη αδελφή της.

Η 53χρονη γυναίκα διεκομίσθη από το σπίτι της της οδού Μπουκαούρη 4 στην Πάτρα (εκεί που βρέθηκε χθες δολοφονημένη και η αδελφή της) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο της πόλης, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι τις 27-7 του 2016 όταν και άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα των αστυνομικών για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι αρχές έχουν συλλέξει στοιχεία από τον χώρο του σπιτιού και λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 55χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Θρίλερ με νεκρή γυναίκα – Έγκλημα «δείχνει» η ιατροδικαστική εξέταση

Παρέμβαση εισαγγελέα για τις φωτιές στη Μαγνησία – Έρευνα για το ενδεχόμενο εμπρησμού

Η επόμενη μέρα στη Νέα Αγχιάλο – Πόλη «φάντασμα» μετά τις εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 10:14