search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:22
MENU CLOSE

Ζεϊμπεκιές Πατούλη εν μέσω πύρινης κόλασης – Έντονη ενόχληση ΝΔ, όλα ανοιχτά για το χρίσμα – «Ζητώ συγγνώμη, ήταν κακιά στιγμή»

28.07.2023 19:43
ZEIMPEKIKO-PATOULI

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στη ΝΔ η παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής και εκ νέου υποψηφίου με τη στήριξη της ΝΔ Γιώργου Πατούλη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, όπου χόρευε ζεϊμπέκικα όταν το κέφι «άναψε», εν μέσω των πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα. Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να το… μαζέψει, παραδεχόμενος ότι… ήταν κακιά στιγμή.

Πηγές της ΝΔ δήλωναν την έντονη δυσαρέσκεια του κόμματος, για την παρουσία του στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας.

Σε ερώτηση αν τίθεται θέμα για το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος στον νυν περιφερειάρχη, οι ίδιες πηγές δήλωναν ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Οι εικόνες με τις ζεϊμπεκιές του Γιώργου Πατούλη όταν τραγουδούσε η Κατερίνα Στανίση, προκάλεσαν αναταραχή στο Μαξίμου και στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, η οποία ακολουθεί την οργή του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Νότη Μηταράκη, ο οποίος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω των διακοπών του στην Πάτμο εν μέσω της πύρινης κόλασης.

Η συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο 

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής: «Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Μηταράκη: Είναι το κερασάκι σε μια αλυσίδα αστοχιών του επιτελικού κράτους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πέτρος Φιλίππου αυτοπροτείνεται για υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας και ζητά το χρίσμα της Κουμουνδούρου!

Νότης Μηταράκης: Η πρώτη αντίδρασή του στο Facebook μετά την παραίτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:21