search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Ελένη Ανουσάκη: «Μου κόλλησε ένας και ο Βουτσάς με τον Πάντζα πήγαν να τον σπάσουν στο ξύλο»

31.07.2023 20:42
anousake
Facebook Ελένη Ανουσάκη

Για την πρώτη της συμμετοχή στον κινηματογράφο μίλησε η Ελένη Ανουσάκη σε νεότερη συνέντευξή της. Η ηθοποιός αποκάλυψε κι ένα περιστατικό που την είχε φέρει σε δύσκολη θέση και οι ηθοποιοί Κώστας Βουτσάς και Γιώργος Πάντζας προσπάθησαν να την βοηθήσουν.

Το περιστατικό το διηγήθηκε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι δεν της άρεσε να κάνει ειδύλλια μέσα στη δουλειά, ούτε να ερωτεύεται τους συναδέλφους τις γιατί οι σχέσεις αυτές δεν ήταν αληθινές, όπως είπε.

Ακολουθεί η συνέντευξή της:

Τι θυμάστε από την πρώτη σας επαφή με το σινεμά στην ταινία «Αμάρτησα για το παιδί μου»;

«Τίποτα, γιατί ήμουν πολύ μικρή. Απλώς, επειδή ήμουν ένα πολύ ήσυχο μωρό και οι ώρες του γυρίσματος ήταν πολλές, βρέθηκα δίπλα στην Ελένη Χατζηαργύρη, η οποία ήταν σπουδαία. Επαιζε με τον πατέρα μου στην ταινία αυτή και μετά έγινε οικογενειακή μας φίλη, το ίδιο και ο άντρας της» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Οταν παίζανε με τη μάνα μου και τον Μάνο Κατράκη, ο οποίος ήταν κι αυτός κομμουνιστής, στον «Ηλίθιο» του Ντοστογιέφσκι, έρχονταν στο σπίτι όπου μέναμε τότε και μου έφερνε γλυκά από το καφενείο. Μου έδινε και επιστολές η Ελένη Χατζηαργύρη, γιατί ήξερε πως μου άρεσαν. Οταν οι κομουνιστές έρχονταν στο σπίτι μας, έσβηναν τα φώτα και άναβαν ένα κερί. Από την άλλη μεριά, εμένα μου μιλούσαν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν απ’ έξω, με καλημέριζαν και τους καλημέριζα κι εγώ.

Προσπαθούσα πάντοτε να φέρω στη ζωή μου μια συμφιλίωση, γι’ αυτό σήμερα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν έχω ανοίξει ούτε με τους συναδέλφους μου λαβωματιές. Δεν μου άρεσε να κάνω ειδύλλια μέσα στη δουλειά, δεν μου άρεσε να ερωτεύομαι τους συναδέλφους μου, γιατί δεν ήταν αυτές οι σχέσεις αληθινές… Πολλές αυταδέλφισσές μου ερωτεύτηκαν μέσα από τους ρόλους και μετά κατέστρεψαν τη ζωή τους.

Για να καταλήξει: «Δεν είναι ανάγκη μόνο να τον έχεις πλάι σου ούτε μόνο να τον αγαπάς, είναι ανάγκη να τον θαυμάζεις, και όχι να παίζεις ξύλο στο τέλος και να κάνεις ρεζιλίκια. Δεν έχω κάνει ποτέ σφάλμα σε αυτόν τον τομέα. Ημουν όμως τυπική και αυστηρή, στο καμαρίνι μου δεν έρχονταν όλοι. Είχα τη βοηθό μου και δεν έμπαινε κανείς μέσα. Μια φορά πήγε να μου κολλήσει ένας κύριος και ο Κώστας Βουτσάς, που έχει πεθάνει δυστυχώς, και ο Γιώργος Πάντζας πήγαν να τον σπάσουν στο ξύλο».

Διαβάστε επίσης:

Μπέσσυ Αργυράκη: Η ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα στη σκηνή

Άυπνη η Στανίση για την… αδικία στον Πατούλη

Στεφ Κάρι: Στη Σαντορίνη γιόρτασε την επέτειο γάμου με τη σύζυγό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:21