search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:24
MENU CLOSE

Γαλλία: Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο – Σκοτώθηκε πατέρας, σοβαρά τραυματισμένο το παιδί του (video)

31.07.2023 13:43
YDATINOPARKO
αρχείου @Pixabay

Ενας 35χρονος πατέρας έχασε χθες την ζωή του στην Γαλλία και το τρίχρονο παιδί του τραυματίστηκε σοβαρά, κατά το δυστύχημα σε φουσκωτό παιγνίδι που το πήρε ο αέρας σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ.

Συγκεκριμένα, χθες στο απόγευμα μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.

Διαβάστε επίσης:

Twitter: Το νέο σήμα «Χ» τυφλώνει τους άτυχους γείτονες του Έλον Μασκ (photos/video)

ΗΠΑ: Γονείς κακοποίησαν μέχρι θανάτου το 5χρονο παιδί τους (photos/videos)

Πακιστάν: Το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή που ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάζεται σε προεκλογική εκδήλωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:24