search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:28
MENU CLOSE

Ντάνι Άλβες: Δίωξη για σεξουαλική επίθεση – Αντιμέτωπος με 10ετή φυλάκιση

31.07.2023 21:06
alves filaki – new

Ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση άσκησε στον πρώην άσσο της Μπαρτσελόνα η δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση στη Βαρκελώνη.

Η δικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για να τον παραπέμψει σε δίκη για τον βιασμό μιας κοπέλας στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και μέλος της Εθνικής ομάδας της Βραζιλίας θα απολογηθεί ξανά στις 3 Αυγούστου και εν συνεχεία θα οριστεί δικάσιμος. Ο Ντάνι Άλβες, που αντιμετωπίζει έως και 10ετη φυλάκιση, βρίσκεται στη φυλακή από τις 20 Ιανουαρίου και δεν αναμένεται να αποφυλακιστεί πριν από τη δίκη, καθώς το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε το αίτημά του σε δύο περιπτώσεις να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Ο δικαστής επέβαλε εγγύηση 150.000 ευρώ για την κάλυψη ενδεχόμενης αποζημίωσης στο θύμα, με την προειδοποίηση ότι εάν δεν την καταβάλει εντός 24 ωρών ο Άλβες, θα προχωρήσει σε κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων στο ποσό που επαρκεί για την κάλυψή της.

Η δίωξη έγινε αφού ολοκληρώθηκε η ψυχολογική εξέταση του θύματος στη Μονάδα Ψυχολογίας του Ινστιτούτου Νομικής Ιατρικής και Ιατροδικαστικών Επιστημών της Καταλονίας (IMELEC).

Διαβάστε επίσης:

Πόλο: Αποθεώθηκε η εθνική ομάδα στην επιστροφή της (vid)

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θαλάσσιου σκι: «Χρυσή» η Μαρία Βυμπρανιέτσοβα

Έτοιμη για Champions League η ΑΕΚ – «Άριστα» στη γενική πρόβα με την Τράμπζονσπορ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:24