Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ακόμη ένα περιστατικό με θάνατο λουόμενου στη θάλασσα συνέβη τη Δευτέρα 31.7.2023), αυτήν τη φορά στην παραλία της Ασπροβάλτας.
Συγκεκριμένα, ένας 64χρονος αλλοδαπός, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το μεσημέρι της τελευταίας ημέρας του Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή ακτής «Λύδιας» Ασπροβάλτας.
Στον άντρα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από εθελοντή διασώστη, καθώς και από πλήρωμα ΕΚΑΒ, το οποίο διαπίστωσε τον θάνατό του.
Από το Β΄ Λιμενικό τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείο Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε επίσης:
Οι Αυστραλοί «ψηφίζουν» Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη
Σε ποιες περιοχές είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.