search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 18:32
MENU CLOSE

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο αγώνας με την Ντνίπρο – Καμία ευθύνη των Πρασίνων για τα συμπτώματα δηλητηρίασης των Ουκρανών

01.08.2023 15:09
dnipro_0108_1460-820_new

Κανένα θέμα που να αφορά στη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League, δεν προκύπτει από την υπόθεση με τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης στην αποστολή των Ουκρανών.   

Ο αγώνας, δηλαδή η ρεβάνς του 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού, θα γίνει κανονικά (20:30), ενώ νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι υπήρξε σύσκεψη και με την ΟΥΕΦΑ, προς την οποία δόθηκε ενημέρωση σχετικά με το θέμα αυτό. 

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, ούτε μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει με την αποστολή, σημειώνοντας ότι είναι στο πλευρό της ουκρανικής ομάδας.

Πάντως, από καλά ενημερωμένες πηγές κοντά στον Παναθηναϊκό, αναφερόταν ότι τα όσα αναφέρθηκαν στα ουκρανικά μέσα για τα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης παικτών και άλλων μελών της αποστολής της Ντνίπρο, ήταν υπερβολικά.

Δεκαπέντε μέλη της αποστολής της Ντνίπρο υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση πριν τη δεύτερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για τα προκριματικά του Champions League, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει ο ουκρανός ρεπόρτερ, Βολοντίμιρ Ζβερόφ, επικρατεί συναγερμός στις τάξεις της ουκρανικής ομάδας, καθώς όσοι παρουσιάζουν συμπτώματα είναι αμφίβολοι για τον αγώνα. Παράλληλα, κάνει λόγο για συμπτώματα και σε μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Επίσης, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως υπάρχει δυσαρέσκεια της Ντνίπρο για τη φιλοξενία, καθώς δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, ενώ το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή άργησε μισή ώρα και αντί να πάρει δρόμο απευθείας για το ξενοδοχείο, έκανε άσκοπες βόλτες.

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι «μας είπαν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μπλοκάρει το πούλμαν και μετά ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αστυνομία. Ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα, παραμένει μυστήριο. Μετά κάναμε μισή ώρα στον δρόμο παρότι το ξενοδοχείο είναι μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά γιατί το πούλμαν ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Ντουέιν Μπέικον – Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον αδερφό του

Εθνική Μπάσκετ: Οι τέσσερις που κόπηκαν ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πέθανε ο Χρήστος Κοτζαμανίδης: Ήταν ο άνθρωπος που έφερε το χάντμπολ στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 18:32