search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:09
MENU CLOSE

Φρέντι Μπελέρης: «Είναι αιχμάλωτος του καθεστώτος του Έντι Ράμα», δήλωσε ο αδερφός του

02.08.2023 21:29
beleris_frenti

Για τη συνεχιζόμενη ομηρία του Φρέντι Μπελέρη επί σχεδόν τρεις μήνες από τη σύλληψή του μίλησε ο αδερφός του στο Open.

«Είχαμε πει εξαρχής ότι η δίωξη είναι πολιτική. Επιβεβαιώνεται από την προφυλάκισή του, γίνανε πολλές απόπειρες να γίνει αποφυλάκιση έστω και με περιοριστικά μέτρα, αυτό δεν το δεχτήκανε σε καμία φάση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεονάδρος Μπελέρης και συνέχισε:

«Θα πρέπει αυτό το θέμα να διεθνοποιηθεί όσο πιο πολύ γίνεται, από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση από τη μεριά της Αλβανίας να δώσει λύση, θα πρέπει να είναι οι πιέσεις εδώ πιο έντονες». 

Ο ίδιος κατήγγειλε πως ο αδερφός του είναι «αιχμάλωτος του καθεστώτος του Έντι Ράμα». Το πόρισμα της ειδικής εισαγγελίας διαφθοράς σχεδόν να καταδικάζει τον Φρέντι Μπελέρη, πριν καν δικαστεί.

«Είναι κατάπτυστο, το να διαβάζουμε σε ένα πόρισμα που μιλά για το ότι θα παραπεμφθεί σε δίκη μια υπόθεση, ότι είναι ένοχος! Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο. Βέβαια από την άλλη, αυτό συνδέεται με όλες τις άλλες δράσεις του κ. Ράμα γύρω από αυτήν την υπόθεση, για να καταδικάσει τον κ. Μπελέρη», σημείωσε ο Θοδωρής Γκούμας, Πρόεδρος της Ένωσης Χειμαρριωτών.

Διαβάστε επίσης:

Ακόμα πιο «τσουχτερό» το πρόστιμο της υποδηλωμένης εργασίας – Αυξήθηκε στα 10.500 ευρώ

ΠΑΣΟΚ: Στηρίζει τον Δαμιανό Καγγελίδη για την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης

Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ οι αποφάσεις για τον Δήμο της Αθήνας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:09