search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:39
MENU CLOSE

Πήλιο: Στο «σκοτάδι» οι έρευνες για τον θάνατο της Γερμανίδας – Τι κατέθεσε ο άνδρας της (videos)

03.08.2023 12:56
pilio_paralia

Το θρίλερ στο Πήλιο συνεχίζεται, καθώς οι αρχές δεν μπορούν ακόμη να αποκλείσουν κανένα από τα σενάρια για το πώς έχασε την ζωή της η 58χρονη Γερμανίδα.

Μυστήριο παραμένει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για κάποιο δυστύχημα από «αδέσποτη» σφαίρα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, είναι προς το παρόν λίγα και μέχρι στιγμής δεν έχουν ρίξει φως στην υπόθεση.

Το σπίτι όπου διέμενε η 58χρονη με τον εν διαστάσει σύζυγό της βρίσκεται σε απομακρυσμένο και ερημικό σημείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιο άτομο έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα και την πυροβόλησε πισώπλατα.

Τι κατέθεσε ο άνδρας της

Από την άλλη πλευρά, ούτε η κατάθεση του συζύγου μοιάζει να «φώτισε» τα σκοτεινά σημεία,

Υπενθυμίζεται πως ο εν διαστάσει σύζυγος της 58χρονης κατέθεσε ότι κοιμόταν και όταν πλέον ξύπνησε, διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού τους και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

«Κοιμόμουν. Κάνω κάτι μαστορέματα στο σπίτι. Ήμουν κουρασμένος και είχα πέσει για ύπνο από το μεσημέρι όπως συνήθιζα τις τελευταίες ημέρες. Όταν ξύπνησα αργά το απόγευμα φώναζα τη Σ… Δεν απαντούσε. Βγήκα στην αυλή και την βρήκα πεσμένη στο έδαφος. Προσπάθησα να την συνεφέρω αλλά δεν ανταποκρινόταν. Κάλεσα βοήθεια και με ασθενοφόρο πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, όπου μου είπαν ότι είχε πεθάνει», φέρεται σύμφωνα με το iefimerida να είπε ο 62χρονος στους αστυνομικούς, μετά το πόρισμα της Ιατροδικαστού.

Τι κατέθεσαν οι γείτονες και οι κόρες τους

Πληροφορίες του enikos αναφέρουν ότι τόσο οι γείτονες όσο και οι κόρες τους, κατέθεσαν πως οι δυο τους διατηρούσαν μία πολύ καλή σχέση παρά το γεγονός ότι είχαν αποφασίσει ότι δεν μπορούσαν πλέον να είναι ζευγάρι.

Εξάλλου, διέμεναν μαζί, ενώ είχαν και κοινή ζωή όπως περιγράφουν οι γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές πως δεν τους είχαν ακούσει ποτέ να καβγαδίζουν. Και οι κόρες τους διαβεβαίωσαν ότι παρόλο που οι γονείς τους βρίσκονταν σε διάσταση, ήταν πολύ αγαπημένοι.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, κανείς από τους δύο δεν φαίνεται να είχε αναπτύξει κάποια ερωτική σχέση με άλλο πρόσωπο. Κατά συνέπεια, δεν φαίνεται να προκύπτει έως τώρα η εμπλοκή κάποιου τρίτου προσώπου που θα μπορούσε να έχει ερωτικό κίνητρο και να ήθελε το κακό της 58χρονης γυναίκας.

Οι αρχές, τέλος, δεν έχουν αποκλείσει ακόμη και το σενάριο του δυστυχήματος, δηλαδή η Γερμανίδα να επλήγη από «αδέσποτη» σφαίρα.

Απαντήσεις, ενδεχομένως, να δώσουν τα εγκληματολογική εργαστήρια, στα οποία έχει σταλεί η σφαίρα για αναλύσεις…

Διαβάστε επίσης:

Tριήμερο «φωτιά» και μετά… καταιγίδες – Τι δηλώνει η προϊσταμένη της ΕΜΥ στο topontiki.gr για τον επερχόμενο καύσωνα

Ναύπλιο: Ανοίγει ξανά για το κοινό το Μπούρτζι – Δωρεάν η είσοδος τις πρώτες μέρες

«Κίνημα της πετσέτας»: Συνελήφθη ο δήμαρχος Σερίφου – Νέα καταγγελία για τη Νάξο (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:35