search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:23
MENU CLOSE

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ μπήκε ανάποδα σε δρόμο και συγκρούστηκε με λεωφορείο

04.08.2023 21:12
leoforeio thessaloniki 88- new

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας μέρος σε κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το thestival, ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού και κατά την καταδίωξη διαπιστώθηκε ότι το όχημα απασχολούσε το Τμήμα Ασφάλειας Μουδανιών από παλαιότερη υπόθεση.



Ο οδηγός του οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιές κινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, μπαίνοντας ανάποδα στον δρόμο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής «27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο». Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες.

«Άκουσα πολλές σειρήνες. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και είδα το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, είχε τρακάρει με λεωφορείο. Ήταν δύο άτομα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί τούς είχαν περικυκλώσει», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο thestival.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Φθιώτιδα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Κακοκαιρία «Petar: Ενεργοποίηση του 112, εφόσον χρειαστεί- Σύσκεψη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τον πυροβολισμό 29χρονου που αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01