search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:04
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση με τον πυροβολισμό 29χρονου που αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου

04.08.2023 20:18
ASTYNOMIA

Το κουβάρι της μυστήριας υπόθεσης με τον πυροβολισμό ενός 29χρονου στο Δήμο Φαιστού στο Ηράκλειο της Κρήτης ξετύλιξαν οι αστυνομικοί φτάνοντας στην εξιχνίαση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του νεαρού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως προέκυψε, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στο όχημά του. Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και της προανάκρισης από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Φαιστού καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, προέκυψε ότι στην ανωτέρω πράξη είχε προβεί ο άνδρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Φαιστού.

Υπενθυμίζεται ότι όταν εντοπίστηκε το θύμα στο αυτοκίνητό του, αρχικά θεωρήθηκε θύμα τροχαίου, όμως όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι του, δίνοντας νέα τροπή στην αστυνομική έρευνα για τον τραυματισμό του 29χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Σοκαριστική περιγραφή συναδέλφου της αστυνομικού -«Πήγε στα επείγοντα με πίεση 5, δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο θύμα»

Φωτιά στη Ρόδο – Κούγιας: Δεν επιθυμώ αμοιβή ούτε ένα ευρώ για τη σύνταξη μήνυσης

Χανιά: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα με το τεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:03