search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:15
MENU CLOSE

Ρίκι Μάρτιν: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από τον Χουάν Γιόζεφ – «Είμαι καλύτερα από ποτέ»

04.08.2023 20:47
martin-new

Ο Ρίκι Μάρτιν μίλησε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο από τον Χουάν Γιόζεφ και τόνισε πως είναι καλύτερα από ποτέ.

Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στην «Telemundo» και αναφέρθηκε στον χωρισμό τους, ενώ περιέγραψε την αντίδραση των παιδιών τους, όταν τους ανακοίνωσαν την απόφασή τους.

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους. Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω κάτω, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί», ανέφερε για τη σχέση του με τον πρώην του, τονίζοντας πως είναι «καλύτερα από ποτέ».

«Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά ανάμεσα σε εμένα και τον Jwan. Γι’ αυτό αντέδρασαν: «Θα χωρίσετε, θα χωρίσετε, πώς;» γιατί λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας.

Όταν τους το είπαμε, ήταν σαν: «Λοιπόν, μπαμπά, είσαι καλά, είσαι χαρούμενος; Αυτή είναι η απόφαση; Μην το κάνετε για εμάς, είμαστε εντάξει», είπε ο Ricky Martin για την αντίδραση των παιδιών του.

«Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση. Δεν μιλάω για το εγγύς μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα πρωινό φιλί» εξομολογήθηκε ο Ρίκι Μάρτιν στην πρώτη του συνέντευξη μετά το διαζύγιό του.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος θα τιμήσει ιδιωτικά τη μνήμη της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ

Ζέτα Μακρυπούλια: Διακοπές με τον Νίκο Μουτσινά (Photos)

Χλεύασαν την Μπέσσυ Αργυράκη και την κόρη της για το βάρος τους: «150 κιλά αυτή 200 εσύ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:11