search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 21:12
MENU CLOSE

Ο όρος που έθεσε ο Νίκος Παππάς και δεν μπορούσε να τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ – Το παρασκήνιο ενός ναυαγίου

06.08.2023 00:26
NIKOS_PAPPAS_PAO2

Υπήρξαν αρκετά θέματα, μικρής ή μεγαλύτερης σημασίας, στα οποία «κόλλησε» η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας.

Όλα θα μπορούσαν να ξεπεραστούν, εκτός από ένα!

Συγκεκριμένα, ήταν ένας όρος που έθεσε ο κ. Παππάς στη συνάντηση που είχε με την 4μελή κομματική αντιπροσωπεία την περασμένη Τετάρτη. Τι ζήτησε ακριβώς; Μα, να υπάρξει ομοθυμία και όχι διαφοροποιήσεις στελεχών, που να έδιναν την εικόνα Βαβέλ. Ζήτησε εν ολίγοις, πέρα από τις όποιες ενστάσεις και διαφωνίες είχε κάποιο στέλεχος με την υποψηφιότητά του, να μην το κάνει… «Κούγκι» δημοσίως και υπονομευόταν η υποψηφιότητά του από τα μέσα.

Προφανώς ο άνθρωπος δεν… γνώριζε με ποιο κόμμα μιλάει! Δεν γνώριζε δηλαδή ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να του το εγγυηθεί κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ για τα… στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Καθότι πρόκειται για ένα κόμμα, που… ζει από τις δημόσιες συγκρούσεις παραγόντων του. Ειδικά τώρα που μαίνεται η μάχη για την ηγεσία.

Φυσικά λοιπόν, μία τέτοια δέσμευση δεν μπορούσε να αναληφθεί από κανέναν. Διότι όλοι αντιλήφθηκαν ότι σε περίπτωση που παραβιάζονταν αυτή η εγγύηση στη συνέχεια, τότε και η αντίδραση του κ. Παππά ίσως ήταν ακραία. Επρόκειτο στην ουσία για ένα μεγάλο ρίσκο που δεν ήθελε και δεν άντεχε κανείς να αναλάβει.

Έτσι, η πιο… βολική λύση ήταν να υπάρξει διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-Παππά, πριν καν γίνει γάμος…

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για ένα πουκάμισο αδειανό…

Τραγικά τα στοιχεία για τη νεανική βία

Οικογενειακές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του για τον πρωθυπουργό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 21:12