search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:05
MENU CLOSE

Vogue: Κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού η Ελλάδα

07.08.2023 17:46
paralies

 «Ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού, η Ελλάδα, συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες φέτος. Από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, εδώ είναι οι πιο όμορφες παραλίες για να βουτήξετε».

Με αυτό το εισαγωγικό σημείωμα η γαλλική Vogue αναφέρεται στις ελληνικές παραλίες που θεωρεί τις καλύτερες της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, έχουν παρουσία και οι Κυκλάδες με ξεχωριστή θέση, κατά σειρά, το Σαρακίνικο της Μήλου «ένα τοπίο με εκπληκτικές καμπύλες, το οποίο συχνά συγκρίνεται με αυτές του φεγγαριού», η Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης «αυτό το ονειρεμένο σημείο που συνδυάζει ηφαιστειακά πετρώματα στο χρώμα της φωτιάς και μια πεντακάθαρη θάλασσα» και το Αλικό Νάξου «μια από τις άγριες παραλίες του που σας επιτρέπουν να κάνετε ηλιοθεραπεία με ηρεμία».

Τίτλος του αφιερώματος «οι πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας που να κολυμπήσετε αυτό το καλοκαίρι» με την επισήμανση ότι «η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους καλοκαιρινούς προορισμούς».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: 25χρονος διασώθηκε έπειτα από 35 ώρες στη θάλασσα

Ιταλία: Τραγικός θάνατος τυροκόμου – Τον καταπλάκωσαν χιλιάδες κεφάλια τυριού

Η Ρωσία θα εκτοξεύσει διαστημόπλοιο στη Σελήνη, για πρώτη φορά μετά το 1976

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58