search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:55
MENU CLOSE

«Αδειάζει» η ΣΤΑΣΥ την ΕΛΑΣ: Ο σταθμάρχης ενημέρωσε για τους Κροάτες χούλιγκανς στον ΗΣΑΠ

08.08.2023 15:48
isap 887- new

Ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα επιφύλαξε η ΣΤΑΣΥ στην αστυνομία, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τα δραματικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, για την παρουσία των Κροατών χούλιγκανς στο συρμό του ΗΣΑΠ, η ΣΤΑΣΥ ενημέρωσε ότι ο σταθμάρχης του σταθμού Ειρήνη, στον οποίο επιβιβάστηκαν οι χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, αντιλήφθηκε περί τίνος επρόκειτο και ενημέρωσε την Αστυνομία για την παρουσία τους στη γραμμή 1 του μετρό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ «Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό “Ειρήνη” και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου “Αριάδνη” της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό “Περισσός”». 

Τέλος το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Αιφνίδιος θάνατος μωρού στο Σιδηρόκαστρο

Νέα Φιλαδέλφεια: Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει ότι έρχονται χούλιγκανς – Η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε μέχρι και τις πινακίδες των οχημάτων

Φωτιές σε Φλώρινα και Ορεστιάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:55